Hij raakt mijn gezicht, zodat het in de ogen donkerder is, en met elke slag deel ik een seconde in een seconde. Ik druk op de tranen. Ik adem pijnlijk. Ik sta op alle fours, hij verstikt me met mijn eigen kous. Ik heb geen gelegenheid om door te gaan – een van zijn been rust in mijn schouder. Wanneer het gezicht opgezwollen is (dit gebeurt vrij snel), zal hij van zijn handen gaan en me nemen. Onderweg zwellen mijn billen. Hij heeft mijn haar op een vuist. Dan ziel ze. Hij vindt het niet leuk, en ik vind het leuk, en soms is hij inferieur. Hij raakt me op de achterkant, ik zal bombarderen en zijn voeten likken. Ik vind het leuk als hij om iets vraagt ​​om iets te doen. Ik vind dit allemaal leuk.

‘S Ochtends worden we wakker en maakt het niet uit wat er met elkaar is gebeurd. We zijn drie maanden getrouwd. Ik hou zoveel van hem.

Ja, Sadist Plus Masochista is gelijk aan liefde. Als u aan deze eenvoudige vergelijking toevoegt, een ander paar termen (bijvoorbeeld bondage), dan in het bedrag dat het de BDSM blijkt – de vorm van seksuele relaties op basis van de wederzijdse moraliteit (dit is belangrijk!) verlangen naar agressief gehoorzamen en agressief ondergeschikt. Niet meer dan afwijken, hoewel, naar mijn mening, maar veel minder gebruikelijk dan, laten we zeggen, eenmaal per maand of uitsluitend in een mission houding.

Ik ben in 19 jaar getrouwd. Wilde niet uitbreken van onder de hyperopkops van de ouders (zoals vaak gebeurt), niet geleid door de waanidee van “Go, terwijl ze nemen, anders neem je mee, en je stopt” (ook vaak gebeurt ‘ Kijk niet terug op het genieten van de ovulatie van vriendinnen (nou, je begreep). Ik leek me gewoon dat ik mijn man heb ontmoet. En ik had plezier en wilde iets nieuws.

Het huwelijk gaf me ook de ervaring van BDSM-relaties, en oordelen over de weg, en gemakkelijk andere mogelijke vormen van intiem contact hielden om me zelfs het minimumplezier te leveren, een persoon bleek echt zijn.

Hier moet je waarschijnlijk een digressie maken en grondig uitleggen over de bovenste en onderste, stapels en flogers. Sorry, ik zal dat niet. Ten eerste, omdat het geen theoreticus is, maar praktijken; Ten tweede is het zoeken naar Google in deze zin veel efficiënter; Derde en belangrijkste, geen speciale turbines, geen speciale houding ten opzichte van de BDSM hebben geen speciale relatie met BDSM, ongeacht hoe ze probeerden de tegenovergestelde drie delen van de “tinten van grijs” te bewijzen.

U kunt onderdrukken en zonder een hulpwerktuigkit, waar het duidelijker is, overtuigend en aannemelijk voor Kamagra Effervescent het provincie van het auteurschap van de Vloered Housewife over BDSM vertelt de film “Nacht Porter”. Ik ben ervan overtuigd dat dit geloof de aankoop van latex niets betaalt. U kunt in handen binden op ten minste lint van het Pakket van Hermès (onmiddellijk na de viering van de eerste verjaardag van de dating, deden wij, en ik veegde toen de tranen met zijde Kare af). Zweep kan worden bevochtigd met een natte handdoek, maar het beste – een grote en sterke mannenhand. Zet dit geloof correct op de knop in het hoofd. Ze is daar of niet. Dominess en slachtoffity – onschuldige dingen, en kunnen zelfs niet worden verworven door wanhopige inventaris en willen. Zoals charme of seksuele temperament – of begiftigd, of niet.

Mijn man was ouder. Niet die catastrofe, veel: toen ik naar school kamagra kopen winkel ging, eindigde hij haar. Dominant. Moest ondergeschikte meer dan twee en een halve honderd mensen. Verdiende veel. Hield ervan om geld uit te geven. Dan leek het me dat deze factoren zijn perversie verklaren. Nu begrijp ik – niets zoals dit.

Na de echtscheiding was ik bezig met een psycholoog, het slijpen van honderden artikelen over het onderwerp dat de complexen mensen aanmoedigen om te copuleren naar de paarse blauwe plekken, en geen enkele correlatie hebben gevonden met de details van de biografie van de voormalige echtgenoot. Ik heb de neiging tot de gedachte dat het is als een oogkleur of spijkervorm.

Welke factoren verklaren mijn perversie? Ik denk dat het personage naar de Vader ging – sterk, hard, krachtig, die onbetwistbare ondergeschikte en gedragsplanten nodig heeft – aan de moeder: een zacht, militant, met gelukzaligheid voor zijn vader, diende. Vanwege de coëxistentie in mij, kan dergelijke contrasterende kwaliteiten, waarschijnlijk orgasme ervaren na geavanceerde spot van genitaliën.

Is het mogelijk om deze lade Pandora te sluiten? In jezelf – ja, misschien. Eenmaal honderdduizenden mensen dwongen zich voor het uitdagen van de smaak van chocolade omwille van een prachtig lichaam, dat het kost om van de stuwkracht te ontdoen tot korporale straf voor het lichaam zonder blauwe plekken? Het is waar, het vereist een kolossaal fragment: op een dag vond ik dat het eindpunt op weg naar helder orgasme helemaal niet het punt g is, maar een gebroken violette plek op de bil, het is moeilijk om een ​​bypass-weg te maken. Maar je kunt altijd en zelfs je moet proberen een boei te plaatsen, zwemmen waarvoor je dat niet kunt. Ik, bijvoorbeeld, met al zijn verhoogde pijndrempel, zal ik zeker niet de BDSM-formatie van die subspecies van seks, die begint op “A”. Tegelijkertijd probeerde ik nooit terug te keren naar het oude, stoffig, mezelf – de mate van sensaties compenseert voor huishoudelijke ongemakken, die gemakkelijk worden opgelost door de “Timksyvazin”.

Hij raakt me met mijn “Lobuten” – straft voor hatende hakken en weigert zijn geschenk te dragen. Ik zit in de pose van Luke – Palms aanbidden de voeten – verbonden door de riem van de badjas van het hotel. We vlogen om de eerste verjaardag van het huwelijk te vieren. Hij schudt me met mijn haar. Ik vind het zo erg leuk, en ter ere van de vakantie is hij inferieur aan mij. Ik hou van de smaak van je eigen tranen. Vervolgens gereïncarneerd door de achterkant van de stoel, en met elke push zal mijn hoofd tegen het balkon-hek vechten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *